Montering af trægulve

Skal du have et nyt trægulv?

Harpix Gulve udfører alle former for montering af trægulve, click gulve og massive gulve.  

Vi tilbyder rådgivning i og sparring omkring dit valg af nyt gulv, og vægter de indledende overvejelser, ideer og behov højt, inden vi anbefaler en løsning. Det vigtigste er, at du som kunde får et gulv der passer til dine behov og ønsker. Med et nyt trægulv får din bolig et nyt liv

Der er mange muligheder at vælge imellem når man skal vælge trægulv. Vi udfører både løsninger i massivt træ og i lamelparket.

Ofte er det huset og gulvene der afgør, hvad der er muligt at montere. Vi tager altid udgangspunkt i huset udtryk og behov inden vi montere et gulv. En god ting er, at tænke over træsort og farve inden du kontakter din gulvmand.

Der er mange muligheder for at sætte sit personlige præg på trægulvet, eksempelvis i form af materialevalg, sort, farve og overfladebehandling.

Et trægulv i bl.a. eg, ask, bøg eller merbau er et meget hårdført og slidstærkt gulv. Hvorimod et trægulv i fyrretræ er en blødere løsning. Træsorterne anbefales ud fra stilarten i boligen og ud fra det samlede udtryk.

Harpix Gulve er certificeret Junckers Gulvlægger. Vi tilbyder ekstra garanti ved montering af et nyt massivt trægulv fra Junckers. Dette kræver, at det er monteret rigtigt, at forholdene er optimale og gulvet er købt igennem Harpix Gulve.