Udtalelser

5 stjernet udtalelse

God kundekontakt. Karsten er en behagelig og kompetent fagmand. Der var forventningsafstemning fra begyndelsen af. Vi havde et meget slidt gulv med store ridser, hvilket Karsten i første omgang ikke mente ville kunne slibes helt væk.

Resultatet var langt over forventning. Vores gamle aske parket ligner et helt nyt gulv. Det er blevet SÅ flot, ingen dybe ridser. Fik 3 lag lak i alt. Vi får sågar umotiverede komplimenter på vores gulv

- Lise Hansen

Verdens bedste gulvmand

Olie med farve på fyr og eg, afslibning,efterbehandling, Afholder aftaler!! får mere end jeg forventede, super flot resultat. Jeg er boligstylist og har arbejdet med mange gulvmænd igennem tiden, og har aldrig set flottere arbejde, Harpix gør sig umage, det ses.

- Camilla Bai Wadstrøm, Baiviva Boligstyling

Behandling af bordplade

Afslibning og oliebehandling af 10 år gammel egetræs bordplade. Veludført kvalitetsarbejde. Jeg kan varmt anbefale Harpix til andre. Vi havde ikke på forhånd aftalt en pris, men prisen var rimelig.

- Lis Pedersen

Nyt Junckers plankegulv - Nordic Eg

Karsten Jensen fra Harpix har hele vejen igennem vores husrenoveringsprojekt været utroligt proaktiv og kvalitets-orienteret. Super dialog med os selv og de øvrige håndværkere, der skulle koordineres med. Vi er endt med et flot gulv, der lever helt op til vores forventninger.

- Mikael Hansen

Slibning og lakering af gulv

Jeg fik Karsten til at lave mit gulv som stort set var ødelagt, da jeg overtog mit hus. Et 10 år gammelt aske gulv som oprindeligt var oliebehandlet, og ikke efterbehandlet, tidligere ejer havde haft 2 katte og 1 hund, og gulvet var meget slidt og utrolig grimt. Efter at Karsten fra Harpix reparerede gulvet, står det nu kniv skarp, og man kan ikke se de gamle skader der var på gulvet. Behandlingen var rigtig god, jeg blev hele tiden opdateret om hvornår og hvor vi var i processen, og han tilpassede arbejdet så det passede ind i min renovering af mit hus. Kan kun varmt anbefalede Harpix / Karsten til at lave gulvarbejde.

- Kimie Termøhlen

Mine slidte gulve blev som nye

Hvor er det sjældent og dejligt at man finder en håndværker som går så meget op i sit arbejde, og giver sig tid til at se gulvene og tale med kunden (mig) :-) I stedet for at høvle mine gulve ned og få en anden overflade end den oprindelige (børstet hvidpigmenteret ege planker fra Tarkett, så anbefalede Karsten at finslibe overflade lakken og give ekstra hærdende lak på. Så jeg har bevaret det oprindelige look :-) Nu kan jeg slide på den nye lak i stedet for træ de næste mange år.

Kan varmt anbefale Karsen fra Harpix som en dygtig og serviceminded håndværker.

- Susan Holst Andersen

Perfekt behandling af gammelt gulv

En meget hensynsfuld og ensartet afslibning. Evt. skader er lappet. Gulvet er derefter olieret i en særlig hærdende olie. Denne oliering er udført gennemført ensartet og gulvet fremtræder helt jævnt og ensartet. Oprydningen bagefter er også minimal - næsten ingen støv. Super godt arbejde. Kan varmt anbefales.

- Finn Hansen