Om Harpix

Harpix - din gulvmand med fokus på kvalitet og service

Jeg går op i detaljer. Nogle vil nok kalde mig lidt perfektionistisk, og det er helt sikkert positivt ment. Min faglige stolthed er en stor styrke i mit arbejde, hvor det er vigtigt for mig at levere det flotteste gulv – hver gang. Uanset om du skal have slebet og behandlet parketgulvet, eller om du skal have lagt et helt nyt gulv, er jeg den rette mand til jobbet.

Højt serviceniveau

Harpix tæller to mand, og jeg – Karsten Jensen – startede firmaet op i 2004. Jeg har over 20 års erfaring i branchen, men jeg er faktisk oprindeligt uddannet sælger. Den baggrund bruger jeg dagligt i kontakten med mine kunder, hvor jeg lægger stor vægt på at levere et højt serviceniveau.

Jeg kender træ

Jeg elsker at arbejde med træ, og det er noget, jeg er god til. Jeg kender de forskellige træsorters struktur og styrker, og det er kærligheden til træet, der ligger bag valget af firmanavn. For mig er det vigtigt at lytte til, hvad du ønsker, og derfra finde den bedst mulige løsning, så du er 100 procent tilfreds. Desuden synes jeg, at det er spændende med udfordringer, så tøv ikke med at kontakte mig, hvis du står med en specialopgave.

Både erhverv og private kunder

Blandt mine referencer har jeg blandt andet COWI i Lyngby, og kontormiljøer er faktisk et af mine specialer. Jeg dækker desuden hele Sjælland – jeg kører derhen, hvor der er brug for mig. Jeg indleder altid med en snak over telefonen, og jeg kommer gerne med et tilbud ud fra billeder. Så tøv ikke med at kontakte mig, hvis dit gulv trænger til en kærlig hånd – jeg garanterer, du har fat i den rigtige til at løfte opgaven.